Новини

Селена Ґомез вимкнула свою обліківку в Інстаграмі після появи там оголених знімків Бібера

21 сентября 2017

Селена Ґомез вирішила вимкнути свій обліковий запис на фотохостингу, коли туди вдерлися гакери. Останні розмістили на сторінці співачки оголені зображення її колишнього хлопця – Джастіна Бібера.

Пост, який виклали на акаунті Селени 28 серпня, включає колаж із трьох розмитих знімків неприкритого одягом Бібера та непристойний коментар.

Цей гак є одним із нещодавніх кібернетичних уторгнень. Перед ним зловмисники взялися за Тайґера Вудса, Кетрін Макфі, Крістен Стюарт і Майлі Сайрус.

Макфі вже відгункулася з приводу того, що її інтимні знімки виринули на різних сайтах. У коментарі для журналу «People» 33-річна співачка висловила обурення та закликала законодавців переглянути ставлення до таких порушників.

«Я не соромлюся, коли йдеться про мої світлини. Я люблю своє тіло, і вони були зроблені чоловіком, якого я дуже люблю, або мною. Але огидно те, що ці сайти показують знімки, які не належать мені, і на яких зображено не моє тіло. Я дізналася, що це відбувається постійно», – зазначила Макфі.

Через вторгнення в особисте життя зірка позвалася до суду в Лос-Анджелесі.

Викрадені оголені знімки низки знаменитостей – Макфі, Стюарт, Сайрус і колишньої пари – Вудса та Ліндсей Вонн з’явилися на одному з сайтів минулого тижня. Вудс і Стюарт також сформували судові позови проти ресурсу.