Новини

Селена Ґомез боїться писати новий альбом

11 мая 2018

Селена Ґомез відкладає роботу над третім студійником, бо їй лячно. Лячно, що новий диск стане лише тінню хітового «Revival». Артистка, котра видала другий альбом 2015-го, зазначила, що підготувати його наступника важче, аніж вона думала.

«Це вже триває років зо два, – розповіла виконавиця Зейну Лоу. – Я була вельми втішена «Revival», однак у той же час я боюся створювати наступний альбом. Бо є острах, що це буде кроком назад, або ж відчуття, що мені потрібно побити цей рекорд. Гадаю, кожен артист із цим зіштовхується. Тож я зачекаю. Хочу, щоб він був довершеним. Якби я не чекала рік чи два, то не мала б таких чудових пісень, які в мене є».

Селена нині на «фінішній прямій» щодо підготовки третього диска. Вона досі вирішує, коли ж пригостити ним шанувальників.

«І гадки не маю, яка в нього буде дата релізу, але я маю чимало музики, яку відкинула, – зазначила Селена. – У роботі стільки захопливих речей. Таке враження, що нині – саме мій час і тепм. Я не збираюся кидати людям в обличчя купи музики, доки не готова до цього».

Заразом 25-річна артистка дозволила фанам ознайомитися з її свіжим творінням «Back to You». Цей трек вона виклала вчора й швидко спростувала спекуляції про те, що оспівала в пісні стосунки зі своїм знову колишнім обранцем Джастіном Бібером.

«Це перша пісня, яку я підготувала спеціально для «13 причин чому», – розповіла виконавиця про створення саундтреку до телесеріалу. – Це дуже особливий запис. Я хочу, щоб це було прекрасне послання в дуже непростій формі, але веселе. Думаю, «Back to You» – це більше мій особистий проект, який я хотіла б надати для другого сезону серіалу».

Артистка й акторка не з’являється в підлітковій драмі. Вона працювала над телепроектом у ролі продюсерки. Другий сезон «13 причин чому» показуватимуть у США з 18-го травня.