Новини

Селена Ґомез судиться з компанією, що виготовляє відеоігри

15 апреля 2020

Гітмейкерка «Lose You to Love Me» позвалася проти фірми, котра готує програмне забезпечення. Ідеться про творців додатка «Одяг назавжди – гра стилів». За словами виконавиці, вона не давала дозволу на використання свого імені та образу в жоден спосіб.

І Селена, юридична команда котрої також підготувала несхвальний огляд додатка, стверджує: гра загрожує її репутації, оскільки стягує гроші з користувачів і «зліплена з помилок».

Адвокат Алекс Вайнґартен поділився з «E! News»:

«Кар’єра Селени Ґомез як моделі, акторки, артистки та підприємиці зробила її відомою в кожному домі. «Forgame», «Mutanbox» й інші розробники-одноденки намагалися збагатитися за рахунок Селени, присвоївши її подобу та запросивши гравців без її згоди. Селена Ґомез – ікона стилю. Це грубе порушення її прав, через що ми будемо енергійно судитися з метою помсти».

27-річна зірка вимагає відшкодування збитків за «навмисне й зневажливе присвоєння її публічного статусу», а також частину всіх прибутків, отриманих завдяки додатку, і того, щоб компанія припинила використовувати її образ.

Нещодавно Ґомез поділилася, що відчуває тиск стосовно «розкриття» свого особистого життя, оскільки «люди забирають [її] розповідь».

Виконавиця сказала:

«Моя мета ніколи не стосувалася таблоїдів… Це вийшло з-під контролю. І тоді мені спало на думку: «Зачекайте, ніщо з цього не відповідає дійсності». Те, як [люди] намагалися пояснити щось, зробило це по-справжньому кепським, хоча насправді немає нічого поганого в тому, що мені потрібно піти геть, або в тому, що я закохалася.

Мені довелося відкриватись, бо люди забирали мою розповідь, і це мене вбивало. Я така молода й продовжуватиму змінюватися, і ніхто не має права розповідати мені, як проходить моє життя».