Новини

Шакіра розповіла, як проблема з голосом уплинула на стосунки з Жерардом Піке

12 ноября 2019

Узаємини Шакіри з зіркою футболу Жерардом Піке вельми підкосила її хвороба. 2017-го співачка втратила голос через крововилив у зв’язки. Через стан здоров’я виконавиця «Hips Don’t Lie» була змушена відкласти своє світове турне «El Dorado». Вона боялася, що більше ніколи не зможе співати.

Одужавши, Шакіра не могла розмовляти, і її змушене мовчання вплинуло на стосунки із захисником «Барселони», із яким вона поділяє двох маленьких дітей, оскільки це викликало в них суперечки.

«Ви подумали б, жартує він, що хочете, щоб ваша дружина закрила пельку, але коли мені довелося мовчати, він відчував себе одним із тих колишніх засуджених, яким надана свобода і котрий не знає, що з нею робити, – розповіла 42-річна виконавиця «The Guardian». – Я не була позитивною. Я була такою песимістичною. Я була гіркою людиною, що поруч. Жерард побачив мене найгіршу».

Пояснюючи, як важко їй було говорити, колумбійська попзірка додала:

«Мені довелося спілкуватися через жести, і ніхто не міг мене зрозуміти».

Артистка сприйняла втрату голосу особливо емоційно, оскільки вона виражала себе через спів іще з дитинства.

«Я ніколи не думала, що мій голос покине мене, бо він такий природний для мене. Це була моя особистість. Тож коли я не могла співати, це було нестерпно. Були випадки, коли я навіть не могла встати з ліжка, бо була настільки пригніченою».

Медичні експерти сказали знаменитості, що їй потрібна операція, але вона відмовилася, побоюючись, що це може ще більше зашкодити. Натомість вона спробувала гіпноз та медитацію, і навіть дістала святу воду з католицької святині у Лурді, Франції.

Урешті-решт її голос повернувся. Це благо вона описала як «релігійний досвід».

Згодом Шакіра завершила свій музичний похід «El Dorado», і тепер чекає на появу під час «Суперкубку» наступного року разом із Дженніфер Лопес.