Новини

Шакіра скасувала початок туру через проблеми з голосом

8 ноября 2017

Шакіра була змушена відмовитися від першого шоу з майбутнього світового туру. 40-річна колумбійська виконавиця мала дати концерт 8 листопада в Німеччині, але через проблеми з голосом не зробила цього.

«За останні кілька днів репетицій я, на жаль, пошкодила голосові зв’язки, у результаті чого мої лікарі наказали мені відпочивати від співів, щоб запобігти погіршенням, що можуть зашкодити мені виступати. Я спустошена через скасування першого шоу 8 листопада в Кельні», – анонсувала вона на офіційному сайті.

«Я дуже люблю своїх німецьких шанувальників, і я дійсно з нетерпінням чекаю дня, коли поділюся з вами своїм першим шоу. Але я маю дотримуватися порад лікарів, щоб уникнути ускладнень», – пояснила співачка.

Шакіра пообіцяла перенести шоу на нову дату, щоб вона: «…могла повернутися і поділитися з вами цим цікавим шоу, яке, як на мене, стане моїм найкращим. Я зосереджена на одужанні, щоб змогти виступити 10 листопада в Парижі, щойно отримаю схвалення від лікарів».

Зіркова мати двох дітей дійшла висновку: «Спасибі, як завжди, із глибини мого серця за всю підтримку та любов, яку ви виказали мені. Сподіваюся, що очікування буде недаремним, і що я незабаром побачу всіх вас!».

Новий тур Шакіра влаштувала на підтримку одинадцятого студійника «El Dorado», який видала в травні. До грудня вона проїдеться Європою, а потім, на різдвяні та новорічні свята, влаштує місячну перерву. Уже з 9-го січня виконавиця відновить гастролі серією північноамериканських концертів. Очікується, що її музична мандрівка закінчиться 10 лютого 2018 року.