Новини

Шанувальники гадають, що Зейн Малік витатуював на своїх грудях Ґіґі Гадід

16 января 2018

Зейн Малік набив собі зображення своєї дівчини? 22-річна фешн-модель поділилася в Інстаграмі коротким кліпом, на якому її обранець світить грудиною. На ролику видніється гігатський малюнок очей, що вкрили ділянку тіла виконавця.

Пост присвячений 25-річчю Зейна. Артист постаршав на рік 12-го січня. На відео фани відреагували бурхливо. Чимало з них припускає, що очі, котрі тепер не змити з виконавця, – це очі Ґіґі.

Користувачі так прокоментували відео: «Він собі набив на грудях Ґіґі?!»; «Чому очі Ґіґі в нього на грудях?»; «Твої очі, Ґіґі, о, Боже!».

Хоча чимало фанів добре сприйняли тілесне нововведення колишнього учасника One Direction, були й не надто задоволені його новим тату. «Не можу дочекатися, коли Зейн і Ґіґі розбіжаться, і з’явиться нова стаття, у якій писатимуть, що він покрив це татуювання новим», – поділився думками один із дописувачів.

«Зайн такий, трясця, дурний. Він не вивчив попередній урок із тату Перрі», – розмірковує інший фан, посилаючись на тату Зейна, присвячене колишній нареченій Перрі Едвардс, яке він зрештою прикрив іншим зображенням. Ще один користувач підтримав вищезгаданого словами: «Бачите ці очі у нього на грудях? Це очі Ґіґі. Він ніколи не вчиться на помилках. Ха-ха».

Зейн і Ґіґі, яка знялася в його кліпі «Pillowtalk», зустрічаються з 2015-го року після того, як він закінчив роман із Перрі. Представник артиста підтвердив це в серпні того ж року, коли колишній член One Direction й учасниця Little Mix порвали. До цього, із 2013-го, вони були заручені. Колишня пара провела разом близько трьох років.