Новини

Шанувальники переконані, що опублікованим дитячим знімком Селена Ґомез натякає на нову пісню

17 октября 2019

Свіжа музика Селени Ґомез прибуде дуже скоро, уважають її фани. Віддані виконавиці переконані, що Дісней-зірка найближчим часом почне просувати свій майбутній альбом. На такі міркування їх наштовхнула світлина, котру зірка виклала в середу 16-го жовтня.

На знімкові, зробленому, коли вона була ще школяркою, Селена широко усміхається. Видніються її нові зуби, що ростуть обабіч. Волосся дівчинки розпущене. Вона вдягнута в джинсовий комбінезон.

Але, схоже, саме коментар до знімка змусив небайдужих до знаменитості шаленіти.

«Ми завжди впадаємо в це сліпо», – так написала виконавиця треку «Wolves».

Чимало хто припустив, що коментар слугує посиланням на текст її майбутньої композиції. Користувачі не змогли тримати в собі таке:

«Знаю, вона дражнить нас новим альбомом»; «Це рядки з нової пісні, о, Боже!»; «Ми чекаємо чотири роки, я зараз вибухну».

Селена раніше дійсно дражнила новою музикою. У червні минулого року вона підтвердила на телешоу, що закінчила роботу над своїм майбутнім альбомом:

«Я нарешті доробила його. Залишилося кілька штрихів, але мені полегшало. Мені знадобилося чотири роки, щоб цей альбом викликав у мені добрі почуття. І це просто тому, що в мене були такі переломні моменти в особистому житті, що я думала: Як мені це відобразити? і Як мені почуватися добре, коли я про таке розповідаю? Тож я просто продовжувала, і воно відлягло».

Студійник, який досі без назви, слідуватиме за її диском «Revival». Останній зайняв першу позицію на «Billboard 200».