Новини

Шеріл Коул спричинила чутки про заручення з Ліамом Пейном

9 февраля 2018

Таблоїди знову заручають Шеріл Коул і Ліама Пейна. На безіменному пальці виконавиці 8-го лютого помітили ювелірну прикрасу, у зв’язку з якою й виникли чергові чутки на цю тему. Артистка засвітила коштовним виробом на заході під назвою «Invest in Futures», ініціатором котрого є організація «The Prince’s Trust».

Шеріл була на події в класичній чорній сукні без рукавів, яка підкреслювала її струнку фігуру. Британка була в хорошому настрої. Вона тиснула руки і говорила з принцом Чарльзом.

Ні Ліам, ні Шеріл не відреагували на чутки про заручини.

Раніше про те, що пара побралася, говорили, коли учасник One Direction в інтерв’ю для французького сайту назвав Шеріл своєю дружиною.

«Я дещо готую з Тімбалендом, а ще я записувався з Фарреллом, коли його дружина була вагітною, і моя дружина так само», сказав тоді Ліам.

Ліам і Шеріл почали зустрічатися на початку 2016-го. 22-го березня минулого року в них народився первісток – син Беар. «Я неймовірно радий зустрічати нашого новонародженого хлопчика в цьому світі», – поділився емоціями Пейн поряд із першим викладеним в Інстаграмі знімком сина. – Це мить, яку я не забуду до кінця життя і яка буде моїм улюбленим спогадом».

Також артист розповідав, що планує розширити сім’ю. «Питання завести ще одну дитину, безумовно, відкрите для мене. Беар – найкраще моє творіння, тож я вітаю цю ідею. Але коли це буде, я дійсно не знаю», – зазначав торік Ліам Пейн.