Новини

Шеріл: «Нова музика не про Ліама Пейна»

7 ноября 2018

Британська виконавиця, яка розбіглася з батьком своєї дитини в липні після майже двох років сумісного життя, представила аудіокліп «Love Made Me Do It». Це – її перший за три роки сингл, реліз котрого запланований на найближчу п’ятницю, 9-те лютого. Шанувальники припустили, що в рядку «О, Боже, я така нерозумна. Закохуюся в кожного пройдисвіта» вона співає про Ліама.

Але в подкасті «Table Manners» зі співачкою Джессі Вер Шеріл зазначила, що не торкалася теми розлучення, оскільки записала весь новий матеріал до цієї події в особистому житті.

«Усю музика та пісні я приготувала до нашого розколу. У жодній із них ні про кого не йдеться. Я не сиділа й не писала любовну поему комусь, або про когось, – пояснила виконавиця. – Це [новий сингл] може перегукуватися з досвідом будь-якої людини, яка закохувалася. Це чіпляє й це – весело. Тут не йдеться про конкретну людину чи стосунки, це просто про кохання».

35-річна Шеріл, котра поділяє з Пейном 19-місячного сина Беара, також пояснила, що вирішила зробити перерву від появ у заголовках, оскільки більше не була задоволена собою.

«Я потребувала цього для нормалізації душевного стану. Чесно кажучи, я не знала, скільки мені часу на це знадобиться, доки не пройшла через це. Мені просто набридло. Я втратила натхнення, почувалася виснаженою. Мені здавалося, що я живу в несприятливому просторі. Мені б довелося робити те, що я ненавиджу, тож нащо воно мені треба?»

За чутками, артистка вперше виконає сингл, написаний із колишньою одногрупницею з Girls Aloud Ніколою Робертс, на одному з британських талант-шоу цієї неділі.