Новини

Сіа витримала тринадцятигодинний автомарафон, щоб виступити в Сіднеї

8 декабря 2017

Усе почалося з того, що скасували авіарейс артистки. Виконавиця «Chandelier» мала вилетіли з Мельбурна до Сіднея задля стадіонного виступу 2-го грудня, але перед співачкою та її концертною командою постала дилема. Польоти унеможливила негода, що вирувала на південному узбережжі країни.

Артистка з поплічниками вирішила вирушити в дорогу на колесах. Але мандрівка видалася геть несхожою на спокійний переїзд. Сіа виклала подробиці всього, що відбувалося, у Твіттері.

«Я, можливо, на хвилин п’ять спізнюся, – звернулася вона до шанувальників у Сіднеї. – Через погоду ми не змогли скористатися літаком, тож вирушили в тринадцятигодинну поїздку, а потім луснула шина, що викликало в мене страшенну діарею. Будьте зі мною, друзі. Я вас люблю».

Фани, які чекали на виступ просто неба, похвалили Сію за такі зусилля та за те, що вона просто не скасувала шоу. «Добре, ми вже промокли, п’ять хвилин не зіграють ролі… До скорої зустрічі»; «Ого! Неймовірна Сіа! Не можу уявити, що після переїзду з Мельбурна до Сіднея вона ще й вийде на сцену та виступатиме», – ідеться в коментарях.

Ґречна Сіа пізніше поділилася оновленням із шанувальниками. Артистка розрахувала час до прибуття:

«За чотири хвилини до місця проведення шоу. Повністю вдягнена. Готова вийти. Будьте зі мною. Найглибші вибачення».

Попри пізній початок виконавиця легко підбадьорила глядачів, котрі прийшли подивитися її концерт у межах «Nostalgic For The Present Tour». Вона потішила віддану публіку піснями «Cheap Thrills», «Elastic Heart», «Titanium» і «Chandelier».

«Дякую за те, що залишилися тут зі мною», – звернулася Сіа до глядачів, перш ніж вийти на біс.