Новини

Син Джанет Джексон шанує Бруно Марса

18 мая 2018

Виконавиця «Together Again», якій 16-го травня виповнилося п’ятдесят два роки, за свою кар’єру видала чимало хітів. Достатньо згадати, приміром, «Rhythm Nation» і «All for You». Проте її син Ісса, який народився в січні 2017-го, віддає перевагу виконавцеві «Locked Out of Heaven». Про це вона розповіла в інтерв’ю для «Billboard».

«У моєму серці є особливе місце для Бруно Марса. Він направду перший артист, музику котрого визнав мій син, – зазначила виконавиця. – До та після його народження я розслаблялася під бразильський джаз. Ця музика завжди мене заспокоює. Потім, коли дитина почала повзати, Бруно постійно звучав по радіо. Почуте захоплювало нас обох. Бруно – це своєрідне повернення до тих днів, коли найвидатніші артисти робили все: писали, співали, танцювали та продюсували».

Іще Джанет торкнулася теми материнства. Вона втішена, що після років в індустрії розваг, вона зосереджується не тільки на собі.

«Навіть у свої короткі сімнадцять місяців на планеті мій син показує мені цю любов. Немає значення, наскільки глибоко ви пізнали цю емоцію, адже можна пірнути глибше. Любов безмежна, – усміхнулася Джанет. – Для мене, вирощеній у шоу-бізнесі, у якому зосередження на собі – завжди пріоритет, тепер важливіше благополуччя декого іншого. Із дня в день, із ночі в ніч я тримаю своє немовля на руках, і я спокійна. Я благословенна. Я відчуваю блаженство. У ці миті зі світом усе гаразд».

Сестра Майкла Джексона, котра порвала з батьком Ісса Вассамом Аль Маном у квітні 2017-го, уперше за дев’ять років виступить на «Billboard Music Awards». Церемонія, на якій їй заодно вручать премію «Ікона», відбудеться цієї неділі.