Новини

«Скидається на те, що Аріана Ґранде… зламалася»: фани відреагували на нову воскову копію співачки

27 мая 2019

21-го травня в Музеї мадам Тюссо в Лондоні на огляд публіки виставили нову воскову фігуру Аріани Ґранде. Та шанувальники не думають, що виріб схожий на зірку поп-музики.

«Ви обрали класичну Арі! Нині ми зафіксували її стиль, тож можете оглядати Аріану Ґранде в лондонському Музеї мадам Тюссо протягом п’яти тижнів із п’ятниці», – ідеться у соцмережевому зверненні закладу до відвідувачів.

Статуя має притаманну співачці зачіску – зібране у високий хвіст волосся. На ній – понадрозмірний світшот і високі чорні чоботи. Попри точне відтворення гардеробу чимало шанувальників уважає, що це творіння геть не схоже на співачку.

«О, Боже! Ця воскова фігура має такий вигляд, наче Ґранде… зламалася»; «Скажіть цій восковій фігурі забиратися, щоб можна було бачити воскову фігуру Аріани»; «Ця статуя просто образлива»; «Я більше схожа на Аріану Ґранде, аніж ця воскова копія»; «Це їхня нова воскова фігуара Аріани Ґранде. Як на мене, вона геть не схожа. Що думаєте?» – ідеться в коментарях.

Поряд із цим на тендітну виконавицю позвався до суду фотограф Роберт Барбера. Останньому не сподобалося, що поп-зірка виклала в соцмережі зроблений ним знімок самої себе. Мисливець за світлинами переконаний: артистка порушила авторське право.