Новини

Слухайте фрагмент пісні Аріани Ґранде та Нікі Мінаж «The Light Is Coming»

29 мая 2018

Аріани Ґранде та Нікі Мінаж готують нову співпрацю. Незадовго до прем’єри свого альбому «Sweetener» 24-річна знаменитість завітала в Твіттер, де поділилася фрагментом сумісного треку «The Light Is Coming».

У кліпі, розміщеному на сайті мікроблогів, бачимо Аріану на задньому пасажирському кріслі. Вона слухає композицію та підспівує. У 21-секундному ролику також чуємо Нікі, котра начитує рядки, перш ніж лунає вокал Аріани: «Світло наближається, щоб повернуте вкрадене темрявою, Світло наближається, щоб повернуте вкрадене темрявою».

Шанувальники блискавично відреагували на пісню. Чимало з них висловило здивування, оскільки вони й гадки не мали, що Ґранде так скоро представить тизер. Деякі інші здивувалися, бо думали, що композиція буде баладою.

Досі невідомо, коли пісня дістанеться слухачам. За деякими припущеннями, Аріана представить аудіо 20-го червня.

«The Light Is Coming» буде другим синглом зі «Sweetener» після «No Tears Left to Cry». Реліз альбому очікується 20-го липня. Під час виступу на шоу Джиммі Феллона виконавиця пояснила назву альбому: «Це про пролиття світла на ситуацію або на чиєсь життя, або на когось іншого, хто пролив світло на ваше життя, або про підсолодження ситуації».