Новини

Нікі Мінаж і Зейн Малік записали сумісну композицію

14 ноября 2018

Зейн Малік нарешті підтвердив чутки, які протягом року ширилися в мережі. Ідеться про співпрацю з Нікі Мінаж. Артисти підготували разом пісню, назву котрої ще не оприлюднили. Британець вирішив ознайомити публіку зі звучанням треку, тож виклав у мережі його фрагмент.

Замість свого голосу виконавець запропонував слухачам у восьмисекундному кліпі важкі синтезатори та глибокі басові мелодії. Нікі завершила коротке відео словами «Young Money».

Шанувальникам залишилося чекати недовго: у підписі Малік зазначив, що представить композицію вже завтра, 15-го листопада.

Фани вже й так стомилися перегортати календарі. Пост зі звісткою, схоже, неабияк їх підбадьорив, оскільки його ретвінули понад п’ять тисяч разів і переглянули понад сто п’ятдесят тисяч разів. «Мені відняло мову, щойно я почув » Young Money», «Пісня Зейна та Нікі нарешті прибуде цього четверга!» – видніються коментарі шанувальників.

Подейкувати про їхню співпрацю почали в березні 2017-го після того, як пісня Зейна з Мінаж під назвою «TBC» з’явилася в плейлісті сайту «Capital FM». Один із фанів пізніше зазначив, що вже чув пісню на зустрічі з виконавцем з нагоди видання сумісного синглу Зейна «Still Got Time» із PARTYNEXTDOOR.

Нікі підживила чутки, коли відбувся реліз композиції «Bed» із Аріаною Ґранде. Вона пригадала колишнього члена One Direction в куплеті, де зачитала: «Можна долучити Зейна до цього, але я долучила твоє ім’я до цього».

Незважаючи на те, що назва пісні все ще залишається невідомим, можна з упевненістю сказати, що вона буде включена до платівки Маліка, назва та дата видання котрого поки теж невідомі.