Новини

Слухайте трек Дженніфер Лопес, спродюсований Skrillex’ом

2 февраля 2018

Джей Ло нарешті повернулася. Майже через чотири роки після видання восьмого студійника «A.K.A.» виконавиця представила трек «Us». Пісня слугує провідним синглом її нового лонгплея, реліз котрого очікується цього року.

Ауді, продюсером котрого став Skrillex, – це легкий для прослуховування твір. Під нього шанувальники можуть насолоджуватися вокалом Лопес і танцювати.

Співачці надумалося не обмежувати радість фанів єдиною прем’єрою. Артистка зазначила, що вже скоро представить іспансько-англійський ремікс композиції, створений за участю J Balvin’а. На цьогорічному «Calibash» вона, правда, повідомляла, що ремікс підготує Кельвін Гарріс. Снують чутки, що Лопес наразі знімає кліп на пісню.

Варто зазначити, що найближчим часом світ дізнається про співпраця виконавиці з Cardi B. За попередньою інформацією, їхнясумісна робота має назву «Yo Quiero Dinero», що в буквальному перекладі значить «Я хочу грошей». Уперше співачка дражнила треком іще торішнього грудня. Бойфренд Лопес, Алекс Родріґес, улаштував пряме інстаграм-включення зі студії, коли виконавиця обговорювала куплет Карді з DJ Khaled’ом. Наприкінці минулого місяця і сам Khaled повідомляв про співпрацю з Лопес. Він висловив подяку виконавиці за те, що та дозволила йому бути одним із продюсерів треку.