Новини

Снуп Доґґ начебто повідомив поліцію про те, що Шуґ Найт убив Тупака Шакура

25 сентября 2019

Повідомляють, що Снуп Доґґ начебто дав свідчення щодо колишнього гендиректора лейблу «Death Row Records» Шуґа Найта в справі про вбивство реплегенди Тупака Шакура.

Згідно з документами, які дісталися ютюб-користувачеві під ім’ям Star, Снуп розповів поліції, що саме гіп-гопмагнат убив народженого в Нью-Йорку репера, котрий помер 13-го вересня 1996 року.

У документах також указано, що гітмейкера «What’s My Name?» атакувала група чоловіків із «Death Row Records» невдовзі після розриву зв’язків із лейблом. Снупові начебто вдалося вирватися після того, як йому надала захист поліція.

Доґґ співпрацював із Тупаком над синглом «2 of Amerikaz Most Wanted», який видали 7-го травня 1996-го, за кілька місяців до того, як у Шакура стріляли в Лас-Вегасі (це сталося 7-го вересня, а через шість днів він помер). Артистові було всього двадцять п’ять.

Через тринадцять років після інциденту поліція так і не впіймала вбивцю. Спочатку серед підозрюваних був знаменитий Notorious B.I.G., друг Тупара, котрий став його ворогом. Але кілька місяців потому його теж застрелили.

За іншою версією, вбивство Тупака приписують комптонській банді «Саутсайд Кріпс». Покійний репер начебто побив одного з членів останньої за години до того, як його застрелили, а стрілянина нібито була здійснена як помста. Згідно з тодішнім розслідуванням репортера «Лос-Анджелес Таймс» Чака Філіпса, смертельний постріл здійснив Орландо Андерсон, на котрого накинувся Шакур.

Шуґ перебуває у в’язниці з 2018 року за іншою справою. 54-річного гіп-гопмагната засудили до двадцяти восьми років за ґратами торішнього вересня. Його визнали винним у фатальному наїзді 2015 року на Террі Картера, друга та співзасновника «Heavyweight Records», а також пораненні режисера Клі Слоана.