Новини

Снуп Доґґ показав, наскільки він управно може вести басейн-вечірку

14 декабря 2017

Снуп Доґґ вирішив до кінця поточного року представити черговий кліп. 46-річний репер підготував екранізацію пісні «Go On» із October London. Попередньою відеороботою виконавця був «Neva Left», продемонстрований у червні.

У новому кліпі Снуп, убраний у блакитну сорочку в гавайському стилі, розважається в маєтку. Його оточують моделі в бікіні. Колезі репера в ролику теж не бракує жіночої уваги.

«Go On» – це один із треків, що потрапив до останнього студійника Снупа «Neva Left», який дістався публіці 19 травня. Лонгплей включає пісні з Wiz Khalifa, Redman, Method Man і Devin the Dude. Раніше Снуп зазначив, що альбом підкреслює еволюцію самого себе.

«Упродовж років я долучався до багатьох різних проектів, але музика завжди залишалася в центрі уваги. Цей альбом відображає всі фази моєї кар’єри. Я в захваті від того, що ви почуєте цей новий проект, який висвітлює еволюцію Доґґа», – зазначив артист.

Снуп Доґґ планує видати ще один альбом. Виконавець пісні «Gin and Juice» поділився, що працює над госпел-платівкою. Це, мовляв, – його мрія. «Я ніколи не брався за це, бо постійно був у ґанґста-бізнесі, або робив щось подібне. Я просто тривалий час відчував, що це живе в моєму серці. Нині я потребую цього», – мовив репер.