Новини

Снуп Доґґ запропонував режисерові змінити сценарій, перш ніж долучився до фільму

29 марта 2019

Гіп-гоп-ікона зіграв роль у стрічці, сценаристом і режисером котрої став Гармоні Корін. Головне місце в фільмі відведено персонажу Метью Макконагі на ім’я Місячний Пес, який постійно розважається та живе за власними правилами.

Але перед тим, як утілювати Лонджері (прізвисько персонажа Снупа Догга, що в перекладі значить «жіноча спідня білизна»), артист запропонував зміни в сценарії. Усе задля того, аби персонаж був автентичнішим. Про це він розповів на шоу Джиммі Кіммела в середу 27-го березня.

«Це була велика честь для мене – дзвінок від Гармоні Коріна. Він – видатний режисер. І щойно я побачив сценарій, то запропонував щось на кшталт: «Дозвольте мені дещо додати». Просто я не хотів, щоб мій герой сприймався як фальшивка. Хотілося, щоб він був правдоподібним. І мені здалося: якщо я буду грати не самого себе, то так буде тільки ліпше».

Метью продовжив, що всі учасники виробничого процесу зацікавилися тим, які ж саме виправлення пропонує 47-річний Снуп. Виявилося, що йшлося про ім’я його персонажа.

«Снуп навіть не збирався підписувати папери, доки не обговорив певні сценарні моменти з режисером. А Гармоні Корін такий: «Не знаю, чи зніматиметься Снуп, він має виправлення для сценарію». А пізніше Снуп сказав: «Минулої ночі в мене було прозріння. Мій герой – це не Снуп. Ім’я мого персонажа – Рі, коротко від Лонджері»», – засміявся 49-річний актор.

В іншій частині інтерв’ю Метью розповів про те, як весело йому було піл час екранізації. А ще – як панікував, коли дізнався, що Снуп зробив свої «реквізитні джоїнти» (які мали бути з орегано) зі справжньої марихуани.

«Що ж, сцена триває, й одразу після неї я такий: «Я не впевнений, що це реквізит». А Снуп такий: «Йо, Місячний Псе, це – не реквізитна трава, це трава Снупа». До кінця вечора я не сказав жодного слова», – засміявся актор.

Прокат «Пляжного нероби», у якому також знялися Айла Фішер, Зак Ефрон і Джона Гілл, розпочинається в США сьогодні. Прем’єра в Україні очікується на початку квітня.