Новини

Снуп Доґґ заступився за чотирилапого тезка з Англії

31 декабря 2018

Викладені в мережі кадри з камери спостереження показують стаффордширського бультер’єра, якого ветеринари прозвали Снупом. Собаку залишили на узбіччі в Сток-он-Тренті, Англії. Покинутий свійський улюбленець спробував слідувати за автомобілем свого власника.

Коли знаменитий репер, відомий любов’ю до песиків, побачив ролик, він приєднався до сотень осіб, які вирішили подбати про нову домівку для знедоленого брата меншого.

«Від цього серце крається, – зазначив гітмейкер «Beautiful» в коментарі для британської газети «Daily Star». – Місце для ще одного собацюри в маєтку Снупа знайдеться завжди».

47-річний артист, який уже має одинадцятьох волохатих товаришів, готовий чекати, поки представники Британського королівського товариства з запобігання жорстокому поводженню з тваринами («RSPCA») дозволять йому подбати про тварину. Вищезгадані зоозахисники поки що проводять розслідування, тож із новим господарем собаці доведеться почекати.

Снуп, справжнє ім’я котрого Кордозар Келвін Броадас молодший, також додав, що буде щасливим, коли його чотирилапий тезка матиме нову оселю.

«Якщо йому дійсно потрібен дім, то він може приєднатися до нас, – наголосив репер. – Але не думаю, що буде дефіцит на охочих після того розголосу, який отримав цей випадок».

На додаток до догляду за масштабним виводком гончих, Снуп також очолює власну лінію собачого вбрання та іграшок «Doggfather».

Щодо Снупа собаки, то мільйони людей у всьому світі побачили трагічне відео про те, як від нього відмовився господар. Але нині за песиком доглядає персонал «RSPCA». Розслідування триває. Доброчинці закликають кожного, хто володіє хоч якимись відомостями про подію, зв’язатися з ними.