Новини

Снуп Доґґ представив обкладинку нового альбому «Neva Left»

21 сентября 2017

Анонсувавши, що його черговий студійник «Neva Left» потрапить на вітрини 19 травня, Снуп Доґґ нині продемонстрував обкладинку майбутнього диска. У понеділок артист виклав у мережі зображення, яке випромінює настрій старої реп-школи.

Для альбому обрано зображення Снупа в дев’яностих. Він стоїть поруч із дорожнім знаком «Neva Left», який повісили на дерев’яному стовпі. У титрах до знімка виконавець написав: «Еволюція Доґґа. Новий альбом NevaLeft прибуде 19 травня».

Хіп-хоп-легенда не представив трекліст майбутнього проекту, але оскільки репер бажає змалювати свою музичну еволюцію, шанувальники можуть очікувати на звучання старої школи.

 

«Упродовж років я долучався до багатьох різних проектів, але музика завжди залишалася в центрі уваги. Цей альбом відображає всі фази моєї кар’єри. Я в захваті від того, що ви почуєте цей новий проект, який висвітлює еволюцію Доґґа», – зазначив артист.

«Neva Left» – це п’ятнадцятий сольник Снупа і наступник його «Coolaid» 2016 року. До цього репер-ветеран видав трек «Promise You This» із «Neva Left», а також відео на нього. У композиції виконавець розповідає про хроніку його мандрівки до успіху.