Новини

Супермодель Дженіс Дікінсон відповіла на непристойний речетатив про себе від Емінема

14 февраля 2019

Американська зірка моди відреагувала на згадку свого імені в пісні «Rainy Days» лос-анджелеського репера Boogie. Гостьовий куплет у трекові забезпечив Емінем. Він читає:

«Але коли тобі нічого сказати, Хіба що – про свій статевий орган у руці, І якщо ти плануєш устромити його в Дженіс Дікінсон, Уяви: Темазепам починає діяти, і в тебе – панічна атака».

Пісня, оприлюднена 24-го січня, нині посідає тринадцяту сходинку в біллбордському чарті «R&B/Hip-Hop».

У коментарі для «Daily Mail» Дікінсон охрестила Емінема «малим шибеником».

«Коли я вперше почула ці рядки, то здивувалася. Я одразу пригадала суд над Біллом Косбі, котрий 1982-го року зґвалтував мене. І я подумала: «Це означає, що я гаряча, чи що мене засуджують за пережите сексуальне насильство?» Мені знадобилося кілька років, щоб пройти через за допомогою терапії, аж ось на радіо раптово вистрілює ця пісня», – мовила 63-річна знаменитість. 

Вона продовжила: «Не зрозумійте мене неправильно. Я палка шанувальниця Емінема, але коли слухала ці слова, то не знала, що думати та як почуватися. Я потім відчула образу. Я пережила рак, я була в суді над Біллом Косбі – зустрілася зі своїм кривдником, тож коли я почула цю пісню, образилася. Але я просто так цього не спустила. Я – Дженіс Дікінсон».

За словами супермоделі, вона спочатку думала позватися на репера до суду, але пізніше вирішила сприймати прочитане виконавцем як комплімент: 

«Не дуже приємно, коли тебе вписують у пісню в такому контексті. Але бути пов’язаною з Емінемом – це в будь-якому випадку феноменально. Я стала вище цього».

Минулого місяця той самий трек збентежив слухачів, коли репер почав читати про «статеві зносини з вівцями». Пізніше з’ясувалося, що вищезгадана фраза – це складна аналогія з критиками, на переконання котрих Маршалл Метерс ризикує скомпрометувати свою творчу спадщину.