Новини

Сусіди Мадонни хочуть, щоб артистка виплатила їм сто сорок тисяч доларів

12 февраля 2019

Гітмейкерка «Music» кілька років тому висунула зустрічний позов проти сусідів. Ішлося про апартаменти поп-королеви в Мангеттені. У скарзі на Медж указали, що співачка має перебувати вдома, коли там присутні її діти чи персонал. Сусіди, певно, вельми хвилювалися через незнайомих для них осіб. Виконавиця вирішила, що вимоги абсурдні, тож і заходилася відстоювати права за допомогою зустрічного позову.

Тепер сусіди бажають повернути бодай частину грошей, які вони спустили на нескінченний судовий процес. За їхніми твердженнями, Мадонна – зірка, яка може дозволити собі тяганину роками, а вони – звичайні сусіди, яким це не під силу.

Артистка, котра має 22-річну Лурдес, 18-річного Рокко, 13-річних Мерсі та Девіда й шестирічних Естер та Стеллу, раніше наголошувала: власники будинку знали про її статус і спосіб життя, тож не заперечували щодо сумісного проживання. А поселилася співачка там понад десять років тому.

«Тоді я була й досі залишаюся всесвітньовідомою виконавицею. Тож вони мали знати чи принаймні здогадуватися, що я чимало подорожую та маю інші резиденції. Будинок – це місце, яке я називаю домом. Саме там зберігаються близькі моєму серцю особисті речі та майно: картини, скульптури, особливі меблі тощо. Звичайно, така вимога смішна, і майже жодна сім’я її не зможе виконати», – зазначила Медж у судових документах.

Суддя ж зазначив, що зірковий статус тут не грає жодної ролі. Служитель Феміди звернувся до адвоката зірки:

«Уявімо, що ваша клієнтка була б торговим агентом, або навчалася в коледжі, або відбувала покарання у в’язниці. Чи не мала б вона той самий захист, який має нині, коли їде на гастролі і безліч часу проводить у готелях? Тут той самий принцип. Між вашою клієнткою та кооперативом існують домовленості щодо оренди, тож вони можуть добиватися через суд її виселення».