Новини

Стів Аокі та Дедді Янкі побилися

27 февраля 2018

Артисти представили кліп на спільну пісню «Azukita». Знімання кліпу очолив Тайлер Даннінґ Еванс. Відбулися вони в Лас-Вегасі та Маямі.

Музичний ролик починається з появи Аокі та Янді, які всідаються бавитися у віртуальну гру. «Ти небіжчик», – звертається Янкі до Аокі, а той відповідає: «Ти не знаєш, дядьку. У мене є навички ніндзя». Відтак вони обирають героїв і сходяться на рингу. Заразом відеоряд відображає жваву юрбу, котра танцює під трек. Наприкінці відео його винуватці сходяться на думці, що битва була нестямною.

Стів Аокі представив сумісний із Дедді Янкі та Елвіс Креспо трек «Azukita» цього місяця. Із іспанськомовною версією 40-річний діджей і рекординговий продюсер ознайомив аудиторію вчора вночі.

«Azukita», яку Аокі продюсував із Play-N-Skillz, – це його першись іспанський трек. В інтерв’ю він зазначив, що ідея співпраці зародилася після того, як Янкі запропонував це посередництвом Фейстайму.

За словами Стіва, він би хотів, щоб ця пісня прижилася на музичних фестивалях. А ще він поділився, що коли поєднувати латинську музику з EDM, то виходить чуттєвий коктейль.