Новини

Стосунки Шеріл Коул і Ліама Пейна приречені через її незгоду виходити за нього заміж

20 февраля 2018

Ліам Пейн, подейкують, усвідомив, що його сімейне життя з екс-учасницею Girls Aloud дало тріщину, коли вона невтішно реагувала на його постійні пропозиції взяти шлюб. Артист їх виголошував після народження в березні сина Беара.

Джерело розповіло ресурсу «The Sun», що разом із початком сольної кар’єри член One Direction переоцінив і свою романтику.

«Народження хлопчика спонукало його на роздуми. Він прагне, щоб між ним і Шеріл усе склалося, тож думав, що розмова про весілля – позитивний крок, – поділився інсайдер. – Але вона, схоже, міркувала в іншому руслі й дала зрозуміти, що нині для неї це не головне. Це було ударом для нього».

«Свого часу він ризикував розпрощатися з сольною кар’єрою. І Шеріл витратила чимало часу в ролі мами, – продовжило джерело. – Це спричинило тиск на неї та на їхні стосунки, тож вони віддалилися одне від одного. Упевненості, що вони знову зійдуться, немає».

Кажуть, Ліам і Шеріл перебувають у такому невизначеному стані вже кілька тижнів. А ще пишуть, що Ліам уже навіть консультувався з юристом з приводу опіки дитини в разі припинення стосунків. Він, мовляв, досі налаштований на позитивне вирішення ситуації, але про всяк випадок бажає розглянути всі можливі варіанти розвитку подій.

Представники знаменитостей не прокоментували звістку.