Новини

Тамерлана і Олену Омаргалієву прийняли за терористів

21 сентября 2017

У Тамерлана виникли проблеми із законом. Співака звинуватили у терористичних намірах. Однак особу виконавця вчасно було встановлено, тож він обійшовся легким переляком. А всьому виною псевдонім. Тамерлан розповів EmOneNews, з чого почалася мало не кримінальна історія.

Тамерлан, Олена Омаргалієва: «В первую очередь, с тем, что произошло в Бостоне. Эти трагические события которые произошли с нашим, как бы это громко не звучало, тезкой. И именно из-за имени у нас отменились концерты и в Лондоне, и тур по Штатам, который должен был проходить этим летом. Они просто подумали что все Тамерланы одинаковые, и обязательно если приедет Тамерлан, то будет какой-то террорист».

Річ у тім, що в організації теракту на Бостонському марафоні 15 квітня звинувачуються брати Тамерлан та Джохар Царнаєви. Один був застрелений поліцією під час затримання, а інший зараз перебуває за ґратами. У зв’язку з прийняттям додаткових заходів захисту населення від можливих терористичних актів, тезці злочинця — українському Тамерлану — разом із колегою Оленою Омаргалієвою довелося відмінити кілька десятків літніх концертів у США і Великобританії.

На щастя, фінансових втрат дует не поніс. Серед збитків — лише розчарування американських фанів. Однак для них Тамерлан та Олена Омаргалієва мають приємну новину. Низка запланованих концертів все ж відбудеться.