Новини

Тейлор Свіфт переказала майже п’ять тисяч доларів на освіту шанувальниці

13 августа 2019

Тейлор Свіфт пожертвувала вагому суму шанувальниці, яка не могла заплатити за навчання в коледжі.

Аєша з Торонто, Канади, поділилася в інстаграмі скриншотом, котрий включає подробиці грошового переказу від компанії кантріпопвиконавиці. Ідеться про суму в розмірі 6386 канадських доларів, що після конвертації на валюту США становить 4823 бакси.

Готівкова підтримка прибула з коментарем: «Аєшо, навчайся, дівчино. Люблю тебе, Тейлор».

Шанувальниця розповіла:

«Я розмістила повідомлення про старання оплатити навчання. Через дві години отримала це в електронному листі. Мені відняло мову і я не можу припинити плакати».

Приємна для студентки несподіванка сталася незабаром після того, як Аєша повідомила про свої фінансові труднощі на сторінці в тумблері, де вона також регулярно публікує повідомлення про виконавицю «Shake It Off», і де поставила у свій профіль зображення співачки.

«Я справді не можу дозволити собі навчання або заплатити за цей семестр. Тож, якщо ти хочеш мені допомогти, я, чесно кажучи, у тому становищі, коли дійсно не зможу відмовити», – написала дівчина та додала посилання на свою обліківку в міжнародній електронній платіжній системі.

29-річна знаменитість не вперше допомагає шанувальникам гасити борг. 2015 року вона підтримала фана чеком на 1989 доларів (посилання на її альбом «1989», який артистка видала кількома місяцями раніше), щоб допомогти виплатити студентський кредит.