Новини

Тейлор Свіфт пригадала під час концерту жахливий випадок річної давності

15 августа 2018

Торішнього 14-го серпня Тейлор Свіфт виграла суд із колишнім радійником, діджеєм Девідом Мюллером. Учора минув рівно рік після її юридичного тріумфу, тож артистка пригадала це на стадіоні в Тампі, Флориді.

Там 28-річна зірка виступила в межах туру «Reputation». Про жахливий випадок вона мовила: «Що ж, просто оглядаюся на цей самий день рік тому. Я не давала тоді аншлаговий концерт на стадіоні в Тампі. Я була в залі суду в Денвері, штаті Колорадо. І, чесно кажучи, я там була у зв’язку зі справою про сексуальне насильство. І цього дня торік журі стало на мій бік, повірило мені».

Виконавиця у сльозах продовжила: «Я думаю про всіх тих людей, які не вірили, чи боялися розповідати, бо думали, що їм не повірять. Навіть не знаю, куди б завело мене життя, якби люди не повірили б мені, коли я розповідала про те, що справді зі мною сталося».

Артистка також подякувала шанувальникам, що ті підтримують її і під час її злетів, і під час падінь, є частиною її життя.

Колишній денверський дійджей Девід Мюллер позвався на Тейлор до суду й вимагав від неї сплати трьох мільйонів доларів. За словами позивача, він утратив роботу після заявленого в 2013 році нападу. 14-го серпня 2017-го суддя виніс вирок на користь артистки. Вона у своєму контрпозові зажадала всього мільйон вічнозелених.

Перед концертом у Тампі глядачам за долар видавали проспекти з зображенням обличчя Тейлор, на звороті яких буда історія судових позовів і перемоги Тейлор. Після емоційної промови шанувальники підняли ці проспекти догори.