Новини

The Weeknd дражнить альбомом «Chapter VI»

28 ноября 2018

Чи може бути прем’єра свіжого диска The Weeknd ближче, аніж ми думаємо?

В інстаграм-пості канадський артист прикріпив чорно-біле зображення з варіаціями свого силуету, яке прокоментував рядком «Люблю це. VI». На малюнку видно його колишні знакові зачіски, а також – сучасний стиль.

Графічний твір з’явився через місяць після того, як The Weeknd, справжнє ім’я котрого Абель Тесфає, розповів публіці в Торонто, що «Chapter VI» пеститиме наші вуха незабаром.

Ілюстрація може бути обкладинкою нового диска Weeknd’а, але є сумнів. Річ у тім, що візуальний твір підготував шанувальник, який регулярно створює присвяти улюбленому артистові. Попри це заголовок «VI» у будь-якому разі натякає фанам на реліз нового матеріалу.

Щодо інших новин про виконавця, то на нього позвалося до суду тріо британських піснярів. Останні стверджують: артист скопіював одну з їхніх пісень.

Останній на сьогодні міні-диск «My Dear Melancholy» The Weeknd оприлюднив минулого січня. У тризірковій рецензії на «NME» Джордан Бассетт зазначив, що в альбомі співака помітна певна таємнича алхімія, котра все більше поглиблюється.