Новини

ТІК вдихнули нове життя в свій хіт «Люби ти Україну»

21 сентября 2017

Віктор Бронюк разом з DJ Tapolsky та The Jackass записали драйвовий ремікс на композицію гурту ТІК «Люби ти Україну». На жаль, складна ситуація в нашій країні надає ще більшого сенсу та актуальності цій пісні.

«Спочатку мені дуже сподобались слова і я подумав, що для подібного треку не вистачає реміксу. В Україні величезна кількість людей слухає електронну музику і мені здалося важливим донести до них свої думки про Україну. Пісня гурту ТІК виявилася саме тією композицією, – пояснив свій вибір DJ Tapolsky. – Більш того, саме завдяки словам з цієї пісні – «Так, я люблю Україну!», мені прийшла ідея провести фестиваль, який ми так і назвали. Він відбудеться 26 вересня в Києві, на підтримку наших Збройних Сил».

DJ The Jackass також захопився ідеєю записати цей ремікс. За його словами, українці повинні розуміти, що не треба полишати свою Батьківщину, а навпаки, потрібно намагатися їй допомогти. «Оригінал нас зацікавив своєю патріотичною позицією і мотивацією будувати свою власну, вільну та сучасну країну, не тікаючи від її внутрішніх проблем за кордон», – зауважив музикант.

Нижче ремікс композиції гурту ТІК «Люби ти Україну» від DJ Tapolsky та The Jackass: