Новини

Тіна Кароль стала музичним продюсером «M1 Music Awards. 4 Seasons»

1 ноября 2018

За місяць до головної музичної події року – церемонії нагородження найкращих за версією «М1 Music Awards» – телеканал М1 та компанія «Таврійські Ігри» розкриють деякі подробиці цьогорічного заходу.

Уже відомі імена шістнадцятьох провідних артистів, чиї ексклюзивні концертні номери стануть частиною грандіозного шоу. І вперше в історії церемонії її музичним продюсером стала відома співачка, володарка чотирьох нагород «М1 Music Awards» Тіна Кароль!

«Я вдячна за довіру!» – підкреслила Тіна Кароль. – Я дійсно проводжу багато часу у створенні крутих лайф-аранжувань для власних концертів. І якщо це знаходить відгук, якщо мені надали таку честь, для мене це лише доводить те, що ми на правильному шляху! Я залюбки стану музичним продюсером премії!»

Окрім самої Тіни Кароль, у грандіозному гала-концерті, що супроводжуватиме церемонію, візьмуть участь «Время и Стекло», MONATIK, NK | Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, Mozgi, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA й Олександр Пономарьов.

«М1 Music Awards. 4 Seasons».

1-ше грудня 2018 року, Палац спорту.

Квитки доступні за цим посиланням.