Новини

Це офіційно: Аріана Ґранде та Піт Девідсон підтвердили роман

31 мая 2018

Аріана Ґранде провела День пам’яті із актором і коміком Пітом Девідсоном. В ігстаграм-ролику, який артистка виклала для своїх сто двадцяти мільйонів підписників бачимо, як пара разом смажить зефір. Чорно-білі кадри, викладені 28-го травня, схоже, підтверджують їхній роман. Аріана та Піт сиділи бідя вогнища. Розгледіти обличчя чи почути розмову неможливо. Зате спостерігаємо за їхніми руками та паличками з нанизаним зефіром.

Трохи раніше в цьому місяці видання «People» повідомляло, що пару бачили разом. Джерело розповіло для публікації, що їхні стосунки «щойно почалидся» і «дуже спонтанні».

Артистка, яка нещодавно порвала з екс-бойфрендом Маком Міллером, не вперше натякає на стосунки з Пітом. 26-го травня вона виклала на фотохостингу самознімок із написаом «Минулої ночі, парубче, я зустріла тебе, коли не спалося. Ти був для мене, наче мрія».

Акторові також довелося відбиватися від тролів, які «радили» йому не зустрічатися з Аріаною через його проблеми зі здоров’ям. У Девідсона діагностували межовий розлад особистості.

«Тільки те, що хтось має психічне захворювання, не означає, що він не можуть бути щасливим у стосунках, – написав Піт в Інстаграмі. – Це також не значить, що ця особа отруює стосунки. Кожен своєрідний і є чимало методів лікування психічних захворювань, до яких я вже вдавався і вдаюся».