Новини

«Це так добре»: Джастін Тімберлейк сказав, чого чекати від співпраці з Lizzo

16 октября 2019

Джастін Тімберлейк розповів більше про свій недавній час у студії з Lizzo. За словами виконавця, вони працюють над новою доріжкою, яка «полум’я, це так добре».

У серпні Тімберлейк опублікував відео зі студії з колегою, котре призвело до безлічі спекуляцій про те, що ж вони можуть готувати.

Для «Entertainment Tonight» Джастін пригадав початок співпраці:

«Чесно кажучи, я просто зателефонував своїм видавцям і сказав: «Ви знаєте, я просто хочу працювати з молодими, новими людьми»».

Артист продовжив:

«Я так довго писав пісні та продюсував, бажаю випробувати цю енергію, і волію працювати з людьми, які, на мою думку, справді дивовижні. Я маю такий досвід, який підживлює мене по-іншому, і, знов-таки, я думаю, що це справді народжує відчуття на кшталт: «Що я можу зробити просто зараз, щоб просто стати частиною своєї спільноти та інтегруватися»»

За словами Тімберлейка, він познайомився з Lizzo в Залі слави авторів пісень. Саме там він підійшов до неї з пропозицією співпрацювати.

«Кажу такий: «Для мене буде втіхою, якщо ти коли-небудь захочеш записатися». Вона подумала, що я обманюю. І ми увійшли, обговорили кілька ідей. Не знаю, коли це побачить світ, але це дуже добре».

Стосовно акторства виконавця, то Тімберлейк має зіграти в драмі «Палмер» про колишнього футболіста, який повертається до рідного міста після перебування у в’язниці.