Новини

Цілунки, цілунки й іще раз цілунки: The Weeknd надіслав Беллі Гадід солодке вітання

9 октября 2018

The Weeknd переконався, що він – перший привітав Беллу Гадід із днем народження. Щойно куранти відбили північ, канадець оприлбюднив в Інстаграмі серію раніше небачених кадрів із собою та своєю обраницею.

На викладеному відео зафіксовано його з Беллою розмову в барі. Схоже, супермодель помітила об’єктив, тож усміхнулася й пристрасно поцілувала співака. Серед публікацій також можна побачити закулісний знімок, створений під час екранізації його кліпу «In the Night». Гадід знялася у вищезгаданому ролику. А ще канадець показав, як його кохана купалася у ванні, сповненій пелюстками червоних троянд.

Артист прокоментував серію світлин просто: «Щасливого дня нродження, янголе». Наразі пост зібрав понад мільйон уподобань.

The Weeknd і Белла стали нерозлийвода відтоді, як відновили цього року свій роман. Знаменитості враховують досвід попередніх стосунків, тож стараються не виставляти на показ свої теперішні взаємини. «Коли вони були більш публічними, це погіршувало їхні стосунки», – зазначило наближене до пари джерело в інтерв’ю для «Us Weekly».

Почали вони зустрічатися на початку 2015 рок. Як пара вперше показалися на червоному килимі «Греммі» 2016-го. Порвали у листопаді того ж року через конфліктність графіків. Дев’ять місяців артист зустрічався з Селеною Ґомез, а потім повернувся до Белли.