Новини

Вибуховий сетліст із кавер-версією пісні Елвіса та захопливі декорації: Queen й Адам Ламберт улаштували яскраве шоу у Вегасі

4 сентября 2018

Queen й Адам Ламберт минулої суботи, 1-го вересня, розпочали в Лас-Вегасі серію з десяти концертів, яка триватиме три тижні. До сетліста потрапила класика гурту та кавер-версія на композицію короля рок-н-ролу за 1956 рік «Heartbreak Hotel».

Шоу під назвою «Crown Jewels» розпочалося з зображення ворота металевого сейфа, на якому викарбувала символіка Queen. Ворота частково розбиває рука велетенського робота з обкладинки легендарного альбому «News of the World», а потім цей робот піднімає перепону. За нею опиняється сцена та музиканти, лунає швидка версія хіта «We Will Rock You».

Під час виходу на біс публіку порадували проекцією Фредді Мерк’юрі. Для її створення використали відеозапис відомої вокальної імпровізації покійного лідера гурту, яку він влаштував на стадіоні «Вемблі» 1986 року. Відтак пролунала традиційна повільніша версія «We Will Rock You», а також гімн «We Are The Champions».

Перед концертом Браян Мей розповів, що Фредді Мерк’юрі «любив би й ненавидів» нинішнього вокаліста Адама Ламберта:

«Адам має дар від Бога. Це голос на мільярд, жоден не має такого діапазону. Ніхто, з ким я до цього працював. І йдеться не тільки про діапазон, а й якість виконання в цілому. Я спостерігав за розвитком Адама так само, як я спостерігав за розвитком Фредді».

Ламберт став новим вокалістом колективу 2011 року. Мей висловлював своє неабияке задоволення щодо гри з новим співаком.

Повний сетліст шоу має такий вигляд:

We Will Rock You (fast version)

Tie Your Mother Down

Somebody To Love

Fat Bottomed Girls

Killer Queen

Don’t Stop Me Now

Bicycle Race

I’m In Love With My Car

Another One Bites The Dust

I Want It All

Love Of My Life

Heartbreak Hotel

Crazy Little Thing Called Love

Under Pressure

Who Wants To Live Forever

The Show Must Go On

Radio Ga Ga

Bohemian Rhapsody

На біс:

We Will Rock You

We Are The Champions