Новини

Відео, на якому Ніка Джонаса під час концерту мацає шанувальниця, обурило фанів

25 октября 2019

Нік Джонас здобув неприємний досвід під час одного зі своїх виступів із братами й одногрупниками Джо та Кевіном Джоносами. Наймолодшого члена Jonas Brothers помацала на концерті в Лос-Анджелесі 21-го жовтня шанувальниця.

Відео, котре зняв один із фанів, демонструє, як чоловіка Пріянки Чопра хапає за ногу глядачка. Охоронець попередив її, але інша рука простяглася між його ніг. Незрозуміло, належала верхня кінцівка тій самій особі, чи ні.

Спершу співак спробував ігнорувати таку «особливу» увагу, але мав ніяковий вигляд, коли це сталося вдруге. Він відірвав руку від стегна й обернувся, щоб побачити винуватицю, тоді як представник служби безпеки, здавалося, сказав їй вгамуватися. Відтак артист професіонально продовжив співати, наче нічого й не сталося.

Шанувальники гнівно відреагували на рукату особу.

«Що це таке, це вкрай зневажливо!»; «Це відео настільки засмучує»; «Це прояв інтимного насильства. Вона взяла й ухопило його без згоди за місце, якого заборонено торкатися»; «До панянки (панянок), яка продовжує торкатися чоловіків: потрібно приділяти чоловікам повагу, не змушуйте їх почуватися некомфортно», – написали в коментарях.

Деяким людям стало зле від побаченого, дехто відчув лють. «Це не смішно й не мило, це грубо й огидно», – ідеться в іще одному дописі.