Новини

Відео, у котрому Брітні Спірс розмовляє з британським акцентом, схвилювало шанувальників

27 февраля 2020

Брітні Спірс знову насторожила своїх фанів. Ті занепокоєні її психічним здоров’ям. після появи в інстаграмі свіжого ролика. Брітні відпочивала на Мауї (Гаваях), де знялася для сайту з обміну кадрами. Короткий ролик виринув на сторінці співачки 26-го лютого. У ньому Спірс продемонструвала прихильникам, наскільки гучні пернаті на острові.

«Зараз я перебуваю на Мауї та чую тисячі птахів. Послухайте!» – мовила вона перед тим, як обернути камеру до дерев, щоб послідовники могли краще почути пернатих.

І тут Брітні перемкнулася на британський акцент та додала:

«Вони такі гучні!»

У підписі до відео виконавиця зазначила:

«Я ніколи в житті не чула чогось такого гучного… Наче побувала у звіринці! Такий класний день! P. S. Якщо ти – пташка, то я теж пташка… Пссс, я можу бути дуже гучною, ууу!»

Замість того, щоб зосередитись на птахах, люди в розділі коментарів поділилися схвильованістю щодо її британського акценту. Річ у тім, що артистка перейходила на таку вимову тринадцять років тому, коли в неї були нервові зриви.

«О, ні! Її акцент повертається»; «Акцент стосується всіх нас»; «Чи ніхто не хвилюється за неї? І коли в неї з’явилася ця прогалина в зубах? Що відбувається?» – написало кілька осіб.

«Тільки цього разу не голи голову», – прокоментував хтось, маючи на увазі випадок, коли Брітні стала голомозою, чим шокувала весь світ.

Є ще такий відгук:

«О, британський акцент повернувся. Вона вдавалася до такого ще 2007 року».

Коли 2007-го та 2008-го Брітні втрачала глузд, то сумнозвісно використовувала британський акцент під час кількох сутичок з папараці. Наприклад, коли вона завітала до готелю в Беверлі-Гіллз, то запитала мисливця за знімками з цією вимовою:

«Вибач, а де твій друг?!»