Новини

Вона повернулася! Крістіна Аґілера представила пікантний кліп на новий сингл «Accelerate»

4 мая 2018

Крістіна Агілера нарешті повертається до музичної індустрії. За підтримки Ty Dolla $ign і 2 Chainz поп-суперзірка представила свіжий сингл «Accelerate», а також кліп на нього. Це перша пісня Аґілери за шість років.

Режисером кліпу стала Зої Ґроссман. У ньому бачимо чорно-білі та кольорові кадри, на яких артистка то висолоплює язика, то по її підборіддю повільно стікає біла субстанція, то вона сидить у картатому костюмі на оригінальному стільчику.

«Accelerate» – це перший сингл із майбутнього альбому співачки, що зветься «Liberation». Продюсером пісні є Каньє Вест. В інтерв’ю для «Billboard» Крістіна поділилася, що репер підготував пісню, коли працював над альбомом «The Life of Pablo».

«Я завжди була палкою шанувальницею Каньє, – відгукнулася виконавиця про хітмейкера «Famous». – Якщо не брати до уваги пов’язані з ним суперечливі аспекти, то, на мою думку, він – неймовірний артист і композитор. Він уміє додати настільки цікаве до різних сфер життя».

Очікується, що реліз альбому «Liberation» відбудеться 15-го червня. У 15-трековому диску також відведено місце для сумісної з Демі Ловато пісні «Fall in Line». Під час інтерв’ю білявка також зазначила, що натхненням для альбому послугувала гіп-гоп- і аренбі-музика.

«Для мене немає нічого настільки ж потужного, як гіп-гоп-біт, – поділилася Крістіна. – Наприкінці дня я – соул-співачка. Коли ви відкидаєте поняття «поп-зірка» і чимало всього, що я зробила, співати соул – це моє нутро, моє коріння й моє серце. І, як ви бачите, це те, що мене надихає».