Новини

«Як почуваєшся, Бірмінгеме?»: Брітні Спірс забула, що виступає в Блекпулі

3 сентября 2018

Минулого суботнього вечора білява поп-ікона завершила європейський тур. Артистка із ентузіазмом привітала глядачів, але щось пішло геть не так, як було заплановано.

«Як почуваєшся, Бірмінгеме?! – гукнула Брітні блекпульській публіці, що показано в ролику, і швидко виправилася: Ой… Я мала на увазі Блекпул!»

На відео, що гуляє соцмережами, навіть видніється вельми принадна для туристів Блекпульсько вежа, яку порівнюють із Ейфелевою. Співачка стояла просто навпроти неї.

Хоч лише напередодні вона виступала в Бірмінгемі, пробачати їй хибу не збиралися. Серед публікацій, у яких користувачі були щедрими на іронію, ідеться: «Минулої ночі Брітні Спірс назвала Блекпул Бірмінгемом, хоча стояла просто перед Блекпульською вежею»; «Брітні назвала Блекпул Бірмінгемом. Це боляче»; «Найкращий момент минулого концерту Брітні – це те, коли вона сказала: «Як почуваєшся, Бірмінгеме? Ой… Я мала на увазі Блекпул!» Ги-ги-ги, вона, трясця, просто неперевершена».

Поряд із різкою критикою дехто з шанувальників вирішив поставитися з розумінням до прогріху зірки:

«Ой, та пусте. Бідна жінка їздить по всьому світу, і Блекпул у Штатах знають не так добре»; «»Як почуваєшся, Бірмінгеме? Ой… Я мала на увазі Блекпул!» Брітні в Блекпулі цього вечора. Боже, як я її люблю».