Новини

Юридичні перипетії: колишній стиліст Нікі Мінаж, артистка та ще кілька осіб вирішують суперечку в суді

16 июля 2019

Згідно з юридичними документами, які отримали в «The Blast», на Магера Жріді (колишнього стиліста реп-виконавиці) та керівників «Wilhemina Models» позвалися стилісти та консультанти Сем Вулф і Марта Чері. Останні заявляють, що їх найняла команда Мінаж, коли зірка знімалася у відео «Swa Lah» у лютому 2017 року. Працівникам пообіцяли денну ставку в розмірі п’ятисот доларів плюс витрати.

Чері стверджує, що Жріді потім запросив її працювати для трьох інших кліпів, серед яких були «Make Love» і «You Da Baddest» Нікі. Іще Марта подбала про стиль Мінаж на Паризькому тижні моди та зніманнях музичного ролика «No Frauds» у Великобританії, але її начебто жваво замінили.

Нині Чері зазначає, що хоч і працювала тридцять шість із половиною днів, їй за послуги не доплатили вісімнадцяти тисяч доларів. Марта також має борг у розмірі тисячі чотирьохсот доларів (витрачені кошти).

Щодо Жріді, то він ініціював судову справу проти гіп-гоп-зірки в жовтні 2018-го. Стиліст заявив, що застряг із рахунком у майже сімдесят чотири тисячі доларів, які заборгував постачальникам, бо Нікі не повернула орендовані ним дизайнерські речі.

Магер зажадав, щоб Мінаж повернула йому ці кошти, але вона висунула проти нього зустрічний позов. У документі виконавиці зазначено, що це француз винен їй гроші, оскільки вона переплатила йому за послуги дванадцять тисяч доларів. За твердженнями зірки, фахівець із моди визнав надлишкову виплату й пообіцяв повернути готівку, але так цього і не здійснив.

Жріді спростував звинувачення Мінаж і звернувся до судді, що контролює суперечку, із проханням закрити позов Мінаж і дозволити йому продовжити вирішення його перинної справи.