Новини

За добу на столичний концерт Олега Винника продали тисячу квитків

21 марта 2018

У травні Олег Винник подасться у велику музичну мандрівку, яка охопить найбільші концертні майданчики, а також понад десять стадіонів країни. Із новою програмою «Ты в курсе» він проїде більше тридцяти міст, дасть близько сорока п’яти концертів для двохсот тисяч глядачів.

Концертні зали, як повідомляють представники Винника, уже не здатні збирати всіх шанувальників, тож у зв’язку з цим гастрольні виступи переважно відбуватимуться на відкритих майданчиках. Ідеться, зокрема, про найбільші стадіони Львова та Одеси. Організатори концертів, які відбудуться 2-го червня і 28-го липня відповідно, охрестили виступи головними подіями поточного року.

Співак завершить турне 7-го листопада грандіозним шоу в столиці, де представить масштабну концертну програму, а також подарує глядачам яскраве світломузичне дійство.

Гостей чекає маса несподіванок: нова сцена, світло, звук, віджеїнг і, звісно, нові композиції. Нині Олег Винник працює над записом свіжих треків і до початку концертного туру планує презентувати два альбоми – українською та російською мовами. Поряд з новими піснями в програмі також прозвучать головні хіти артиста: «Счастье», «Нино», «Вовчиця», «Плен», «Як жити без тебе».

На обидва концерти, заплановані в Дніпрі, уже оголосили солдаути. На львівський виступ продали понад половину квитків. А на шоу в Києві протягом доби з початку продажів розкупили понад тисячу квитків, хоча до дати проведення концерту ще більше півроку.