Новини

За перше десятиріччя після смерті Майкла Джексона маєток попкороля збагатився на майже два мільярди доларів

23 сентября 2019

За повідомленнями, маєток покійного Майкла Джексона заробив майже два мільярди доларів після смерті співака 2009 року. Якщо точніше, то йдеться про мільярд сімсот мільйонів, ідеться в отриманих «The Blast» документах.

У паперах, поданих до лос-анджелеського суду, представники маєтку пояснили, якою річкою до них течуть гроші.

«За сприяння своїх адвокатів, виконувачі заповіту успішно відновили та покращили імідж Майкла Джексона, зміцнили бізнес MJJ як важливої організації в індустрії розваг, уклали та продовжують укладати безпрецедентні ділові договори, завдяки яким зростають і зростатимуть доходи маєтку».

Наприкінці минулого року з’ясували, що Джексон шостий рік поспіль очолював список найбільш високооплачуваних мертвих знаменитостей.

Маєток попкороля 2017 року накопичив понад триста дев’яносто мільйонів доларів, що значною мірою стало можливим завдяки продажу його прибуткових пакетів акцій в «EMI Music Publishing».

Минулими вихідними також підтвердили про перенесення позову проти «HBO» від імені маєтку Майкла Джексона в арбітраж. Юридичне протистояння почалося після того, як американський канал раніше цього року оприлюднив суперечливий фільм «Залишаючи Неверленд».

Документальний фільм Дена Ріда розділив глядачів. Стрічка ґрунтується на свідченнях 36-річного Вейда Робсона та 41-річного Джеймса Сейфчука, які заявляють, що Джексон збезчестив їх, коли вони були дітьми. Після показу фільму пісні Джексона заборонили на багатьох радіостанціях у всьому світі.