Новини

Забути все: Леді Ґаґу звинувачують у зраді шанувальників, бо вона не пам’ятає диск «Artpop»

13 ноября 2019

Леді Гага роздратувала фанів зізнанням у твіттері, що не пам’ятає свій третій альбом «Artpop».

Альбом дебютував на вершині чарту «Billboard 200» і став комерційно успішним, але відгуки про нього були неоднозначними. Через тиждень після релізу відбулося значне падіння продажів альбому, що спонукало декого вважати проєкт провальним.

Тоді Ґаґа відбивалася від критиків, наполягаючи на тому, що недоброзичливці просто не зрозуміли поняття «Artpop». Але через шість років, здається, вона навіть забула геть усе про той період своєї кар’єри.

Попсуперзірка насторожила шанувальників у понеділок 11-го листопада, коли просто написала у твіттері: «Я не пам’ятаю «Artpop»».

Вона не вдавалася в подробиці, але коротка фраза призвела до шквалу повідомлень з боку послідовників. Чимало з них поділилося, що не вірить у написане.

«Не можу повірити, що вона нас так зрадила»; «Як це ти не можеш згадати свій найкращий альбом?» – ідеться у двох дописах.

Інші потролили Ґаґу, відповівши на повідомленнями скриншотами твіту, яким артистка поділилася ще 2013 року, і в котрому охрестила «Artpop» «альбомом тисячоліття».

Ґаґа ще не відповіла на хвилю обурення.