Новини

Гейлі Стейнфілд оприлюднила нову пісню про розрив стосунків «I Love You’s»

26 марта 2020

Гейлі Стейнфілд представила свіжу композицію про зцілення після розлучення. Називається твір «I Love You’s».

23-річна попзірка, чиїм останнім публічним романом були взаємини з Найлом Гораном, представила свіжу композицію про зцілення «I Love You’s» зі свого майбутнього проєкту. У назві композиції закладено посилання на гіт 1995 року музичної легенди Енні Леннокс «No More «I Love You’s»».

Ось як артистка, за її словами, надихнулася на створення пісні:

«Коли я пережила розрив, я вирішила, що мені потрібен час для зосередження на собі й одужання без відволікань на інші стосунки. Є щось справді натхненне в рішенні зосередитися передусім на собі й тому, що ліпше для тебе. Ось про що цей альбом».

Раніше Гейлі здійснила прем’єру композицію «Wrong Direction», у котрій, здавалося, звинуватила Найла в зраді, хоча вона не згадала в пісні ім’я колишньої зірки One Direction.

Там вона співає:

«Я тебе не ненавиджу. Ні, я не змогла б, якби й хотіла. Я просто ненавиджу всю шкоду, яку ти мені заподіяв, І те , що звинувачую себе в тому, що дозволила тобі. Ти знав, що я вже знала?»

Горан також конвертував їхній розкол у свої авдіодоріжці. Про пісню «Put A Little Love On Me» і платівку «Heartbreak Weather», до котрої потрапила композиція, артист раніше розповів:

«Це був би не мій альбом, якби в ньому не було сумної, сумної, сумної балади. Ця пісня може стати моєю улюбленою з усіх мною написаних. Тоді я тільки-но пережив розрив, і все було напрочуд реально. Дуже легко було сісти за фортепіано, говорити і дивитися, що відбувається».

26-річний ірландець також зазначив, що в «Arms Of A Stranger», іншій пісні з диска, у подробицях описав намагання справитися з утратою кохання за підтримки когось нового.

Першу частина нового проєкту Гейлі видасть 1-го травня. Назва поки не відома. До збірки потрапить «Wrong Direction» і ще чотири пісні.