Новини

Зейн Малік із білявим волоссям і бородою знімає новий кліп

22 марта 2018

Будьте готові до того, що найближчим часом Зейн Малік оприлюднить свіжу музику. Колишній учасник One Direction тепер із білявим волоссям і бородою. Таким його помітили в Маямі, штаті Флорида, на зніманнях чергового відео.

Поки під час перерви співак слухав гітариста та курив, також можна було розгледіти його доволі свіже тату на шиї та голові.

Поки невідомо, яка саме пісня екранізована. Але допомогти уявити новий матеріал від Зейна можливо: минулого місяця 25-річний артист представив в Інстаграмі три фрагменти до цього не публікованої музики. У цих уривках Малік співає про кохання під фортепіанну мелодію.

Варто зазначити, що майбутнє музичне відео може стати кліпом на про провідну композицію з чергового альбому виконавця. Торік Зейн поділився з «The Fader», що близький до завершення платівки, але в нього «досі повно ідей».

«Хоча студійник майже готовий, і в мене достатньо матеріалу, я досі дещо змінюю в ньому, – пояснив тоді виконавець хіта «Pillowtalk». – Коли я працюю над піснею, то не замислююся про те, для цього вона проекту, чи для нового».

Зейн, який нещодавно розбігся з Ґіґі Гадід, також розповів, що уже обрав неочікувану назву для платівки.