Новини

Зірки шоу-бізнесу влаштували концерт до Дня медика

18 июня 2018

У Національному інституті серцево-судинної хірургії імені М. М. Амосова відбувся концерт, присвячений Дню медпрацівника. VALEVSKAYA, Наталія Гордієнко, Мята, Наталія Бучинська й інші знаменитості виконали свої найкращі пісні та побажали лікарям сил, витримки й наснаги у їхній непростій справі.

VALEVSKAYA після свого яскравого виступу ще й стала ведучою заходу.

«Я давно підтримую дружні стосунки з лікарями інституту Амосова та пишаюся цими людьми! – зазначила співачка. – Попри всі труднощі та наш непростий час, вони старанно виконують свою роботу, не втрачаючи запалу й оптимізму! Дякую всім виконавцям, які підтримали цю ініціативу й подарували лікарям справжнє свято!»

Наталія Гордієнко поділилася: «Лікар – це не просто професія. Насамперед це – покликання. Можна вчитися багато років, бути професіоналом у теорії, одначе без любові до людей і своєї справи нічого не складеться. Найперше бажаю тим, хто піклується про здоров’я інших, берегти себе».

«Із радістю приєднуюся до всіх привітань. Лікар – одна з найважчих та найважливіших професій. Заспівати для таких людей – найменша подяка за їхню важку працю», – мовила виконавиця Мята.

Після концерту артисти поспілкувалися з екскулапами та пообіцяли, що влаштовуватимуть такі концерти подяки щороку.