Новини

Зірковий вертеп: у кліпі на пісню «Dip» Нікі Мінаж грається ляльковим Tyga

30 октября 2018

Минулого місяця Tyga представив сингл «Dip». Це відбулося одразу після прем’єри диска «Kyoto». У роботі над реміксом синглу взяла участь Нікі Мінаж. Нині виконавці вже й екранізацію треку представили.

У тексті пісні, імовірно, приховане тонке посилання на сварку Нікі з Карді Бі, яка сталася під час події «Harper’s Bazaar Icons» у межах Нью-йоркського тижня моди. У деяких рядках Мінаж зазначає, що тільки вона потрапляє на обкладинки легендарних журналів.

Щодо візуального ряду, то в ньому знайшлося місце релігії вуду. Тринідадська виконавиця бавиться лялькою, котра за формою та вбранням нагадує Tyga. Щоразу, коли вона керує іграшкою, це позначається на рухах репера.

Також музичний ролик сповнений численними костюмами червоного, білого та чорного забарвлення й масками.

В останньому епізоді свого радіошоу «Королева» Нікі розповіла про відео: «Ми з Тайґою добре, чорт забирай, скоординували зусилля в цьому кліпі. Підібрали кольорову гаму. Відео видалося до біса чистим і повітряним. До цього я зняла купу дорогих відео, які геть не такі на вигляд, як це. Він надзвичайно, трясця, талановитий».

Іще Мінаж додала: «На зніманнях нам було вельми весело. Це нагадало екранізацію «FEFE» із 6ix9ine. Ми почали пізно, але закінчили, сповнені радістю. Як справжні фани».