Новини

Карді Бі не сподобалося, що хтось із шанувальнкиів витатуював на собі її язикату гримасу

6 апреля 2020

Когось може розчулити, коли його обличчя набивають на своїй шкірі інші особи. Але цей хтось – не Карді Бі.

У березні реперка завітала в інстаграм, де висловила побоювання щодо зростання кількості випадків ідентифікації Covid-19 у США. Користувачі стали одержимими її пам’ятним способом вимови слова «коронавірус» і рядка «це лай*о справжнє» («this s**t is real»).

І, схоже, хтось із фанів конвертував свою одержимість на наступний рівень: наніс зображення Карді з вірусного кліпу, де вона висолоплює язика, на власне тіло.

Артистка поділилася світлиною тату, схоже, зробленого на руці. Поряд із нею реперка написала:

«Хто, чорт забирай, витатуював моє обличчя, коли я кажу «каронааавіііруссс»?»

Артистка завершила коментар трьома засмученими емодзі, але в кінці посту таки додала серце.

Після шаленої популярності відео чимало людей поєднало слова знаменитості з гіп-гоп-ритмами, щоб створити свої власні авдіодоріжки. Один із таких творів, автором котрого став DJ iMarkkeyz, потрапив у першу десятку айтюнс-чарту в США.

Після цього Карді та iMarkkeyz пообіцяли віддати частину прибутку від композиції тим, хто зазнав фінансових труднощів через спалах недуги, який зупинив підприємства, включаючи ресторани, бари, спортзали й кінотеатри.

«Так! Ось, що ми плануємо зробити! Усвідомте, що ви не повернете свої гроші одразу… Але навіть через кілька місяців будуть сім’ї з фінансовими проблемами, членів котрих звільнили через вірус. Ми пожертвуємо!» – написала Карді, цитуючи твіт iMarkkeyz’а з обіцянкою фанам, що він також поділиться прибутком.