Новини

Нікі Мінаж похизувалася знанням іспанської в кліпі на сумісну з Karol G пісню «Tusa»

8 ноября 2019

Не лише англійською: Нікі Мінаж продемонструвала вміння читати реп іспанською. 7-го листопада вона представила спільний трек із Karol G «Tusa», а також екранізацію.

Кліп знятий у рожево-білих кольорах та з силою-силенною блискіток. Артисток супроводжують танцюристки, схожі на античних богинь, і пегаси.

В інтерв’ю із «Billboard» Karol G розповіла, як відбувалася співпраця. Виконавиця надіслала композицію «Tusa» Мінаж, а та зателефонувала їй і мовила: «Я підготую найкращий у своєму житті реп для твоєї пісні».

Karol G відреагувала на ці слова так: «Я почувалася настільки щасливою. Я надіслала їй музику о першій дня. А вже о першій годині сім хвилин вона завантажила файл, й о восьмій вечора я отримала пісню назад».

«Вона здивувала мене, записавши чотири повні рядки іспанською, – додала колумбійська виконавиця, згадуючи час, коли вони знімали музичне відео. – Вона попросила мене навчити її співати приспів іспанською. І на відео вона це робить».

«Tusa» – уже друга пісня, котру видала Нікі відтоді, як шокувала своїх шанувальників оголошення про вихід на пенсію. Пізніше вона уточнила, що її коментар стосувався її п’ятого студійника, який, можливо, ніколи не дістанеться слухачам. До цього вона об’єднала зусилля з PnB Rock і Murda Beatz над піснею «Fendi».