Новини

Sonya Kay представила ще одну версію кліпу на пісню «Слухай моє серце»

19 апреля 2018

Режисером відео став Віктор Скуратовський. Під час знімань артистка поєднала роботу та хобі. Соня сама малює картини. У створенні її яскравого кліпу у імпресіоністському стилі брав участь художник Володимир Любий.

«Наше серце – наче полотно життя. Кожна подія в житті людини залишає свій слід – мазок. Нам хотілося, щоб кожен кадр нової відеороботи викликав емоцію – позитивну або навпаки, але головне, щоб він зачепив. Якщо після перегляду ви залишилися небайдужими, значить ви почули моє серце», – мовила Sonya Kay.

У кожному кадрі зчитується алегорія закоханості, страху, трагедії. Кожен предмет у кліпі має таємний сенс і несе в собі певне повідомлення. Палаюча троянда, чоловіче молоко, криваві патьоки по тілу – зображення покликані пробудити в глядача емоції. Під час знімання кліпу використали майже тисячу літрів фарби.

«Момент мистецтва – поливання фарбою, яке відбувається під ритми музики на тіло, що рухається – це імпровізація. Я б назвав цей процес якимось таїнством, результат якого не можливо повторити», – поділився Володимир Любий.

Це не перша спільна робота Sonya Kay і Віктора Скуратовського. Режисер зняв для співачки кліп на пісню «Зоряний саундтрек». Музичний ролик зібрав близько двох мільйонів переглядів на Ютюбі.

«Це моя третя робота з Сонею. Зараз можу з упевненістю сказати, що з часу нашого знайомства вона виросла як артистка. Із тонкістю і точністю вона може передати все, про що співає і говорить. Вона перенесла складнощі і випробування, які ми перед нею поставили, і при цьому передала всі важливі деталі», – розповів кліпмейкер.

Постановником кліпу стала гімнастка, балетмейстер, режисер і викладач Ольга Семьошкіна, яка також працює над дебютним концертом Sonya Kay. Концерт-презентація сольної програми відбудеться 27-го квітня. Співачка відкриє глядачам «не побутову реальність», кожна пісня показуватиме окрему життєву історію, а саме шоу, який складається з 2-х частин, розповість про Sonya Kay те, що до цього часу залишалося таємницею.