Новини

Дует The Chainsmokers виклав пісню про самотність і самокритичність

16 марта 2018

Останніми місяцями в учасників гурту The Chainsmokers творчий бум. Після релізу «Sick Boy» і «You Owe Me» діджейський дует представив новий сингл «Everybody Hates Me». Було це 15-го березня.

У трекові Ендрю Таґґарт співає про самотність і самокритичність. Їх він відчуває, хоч знаменитий і має орди вболівальників.

«Я – продукт Інтернету, і нині я тет-а-тет із голосами в моїй голові. Не можу навіть перевірити час без сумнівів. Чому мені досі потрібно аналізувати все, що я кажу? І я не намагаюся бути на кшталт «я такий бідненький», я вже дійшов до цього», – лунають слова пісні.

Пісня «Everybody Hates Me» із дещо похмурим повідомленням отримала піднесені відгуки від шанувальників. Чимало з них ототожнює власні життєві ситуації зі сказаним у композиції. «Цей заголовок – буквально моє життя у двох словах», – написав один фан. Інший зазначив: «Ці слова – все моє життя».

Іще один шанувальник жартома зазначив, що гурт ненавидять, бо він їсть своїх гостей (тут – посилання на їхнє відео «You Owe Me», у якому виконавці зображені канібалами).

Уперше «Everybody Hates Me» артисти зіграли на своєму шоу у Відні 10-го лютого. Це була їхня остання пісня в сетлісті, яка прозвучала в межах туру «Memories…Do Not Open». Очікували, що трек вони видадуть того ж місяця, проте музиканти здійснили це тільки тепер.

Від початку нового року хітмейкери «Closer», відомі своїми піснями про кохання, представили пісню з іншим настроєм. Ендрю розповів про нову атмосферу аудіотворів: «Подальша тема дещо похмуріша, але я думаю, що такий уже настрій нинішнього суспільства. Наш матеріал завжди відображає те, що відбувається в нашому житті та світі навколо».